onsdag 14. desember 2011

Fødsel

Dette er det aller første blogginnlegget på Vegoland.no, en blogg som forhåpentligvis blir fylt av mange gode oppskrifter og anbefalinger av restauranter du bør sjekke ut. Målet med bloggen er å vise hvor fantastisk det er å leve vegansk og forhåpentligvis inspirere andre til å gjøre det samme, i allefall spise mer vegansk:)

















Bloggen skrives av Polka, men ofte tvinger hun Gorilla til å delta. Polka og Gorilla er begge veganere, men har svært ulike smakspreferanser. Gorilla elsker alt som er laget av soya og smaker kjøtt, mens Polka får brekninger av de samme smakene. Heldigvis er det som regel Polka som lager maten, mens Gorilla tester, noe han er svært fornøyd med så lenge han slipper å vaske opp.

For å bli bedre kjent med Polka og Gorilla har de fylt ut hver sin skoledagbokside om sine favoritter.
  
Gorilla













Favoritter:
Grønnsak: Potet
Frukt: Epler fra hagen
Bær: Jordbær
Restaurant: Terré a Terré i Brighton
Pålegg: Streich 4 pfepper
Drikk: Vann 
Veganprodukt: Roastbiff fra Redwood
Middagsrett: Burgere eller nøttestek med poteter, rosenkål, kålerabistuing, tyttebærsytetøy, brun saus og erter.
Vegetarreisemål: Brighton
Drømmereisemål: Alaska



Polka













Favoritter:


Grønnsak: Søtpotet
Frukt: Ananas
Bær: Jordbær
Restaurant: Aloka i Brighton, nam!!
Pålegg: Hjemmelaget oliventapenade
Drikk: Presset eplejuice
Veganprodukt: Tzai
Middagsrett: Sommerruller med Hoisinsaus
Vegetarreisemål: Brighton eller Berlin
Drømmereisemål: Singapore

2 kommentarer:

  1. Velkommen som blogger! Helt enig i valg av favorittrestauranter - syns også at Food for Friends fortjener å bli nevnt, men både Aloka og Terre à Terre er jo helt magiske.

    Vegan Runners Norge planlegger for øvrig tur til Brighton i mars, da skal vi spise oss fete!
    https://www.facebook.com/events/198087560278709/

    SvarSlett
  2. Takk:) Brighton er fantastisk, så veldig misunnelig:)

    Jeg synes også Food for Friends er bra, men når de er i samme by som Aloka og Terré a Terré så når de ikke helt opp til favorittstempelet:)

    har du spist på Aloka i 2. etasje på kveldstid? Da vi var der sist hadde de nettopp startet med Ala Carte servering der om kvelden, og etter at vi var der en gang gikk vil tilbake hver kveld helt til vi skulle dra. Maten er helt sinnsyk, faktisk lagt over Terré a Terré, synes jeg hvertfall:D

    SvarSlett