torsdag 12. januar 2012

Gorilla tester Soyjerky

Gorilla elsker soyaprodukter som smaker kjøtt og gleden var stor da han fant en pakke soya-jerky på det veganske supermarkedet Veganz i Berlin. Jerky er tørkede kjøttstrimler som spises som snacks, og den veganske varianten ser lik ut, bortsett fra at det er laget av soya.
 
Se så fornøyd Gorilla er av å ha funnet soy-jerky:

 
Gorilla gleder seg så mye at han må rive pakken opp med tennene.


Og der var soy-jerkyen i munnen.

Smakte det ikke så godt likevel?
 

La oss igjen se på endringen i ansiktsuttrykk fra forventingene til resultatet:

Gorillas dom:
Jeg liker nesten alt, men det er noe av det verste jeg har smakt. Jeg har smakt Soy Jerky før, og jeg liker det, men den her var kanskje gått ut på dato, og for det andre var det teryakisaus i den, så den var veldig søt og jeg ble kvalm. Jeg sto lenge i butikken og så på den og en ved siden av som var med chili, jeg skulle kjøpt den med chili i stedet. Jeg spiste en bit og så måtte jeg kaste den, ellers hadde jeg kastet opp. 

Karakter fra 1-7: 1, i mangel på 0.
1 kommentar:

  1. Du må teste ut flere veganprodukter på Gorilla!
    Arild

    SvarSlett