onsdag 21. desember 2011

Vegansk fingermat som alle liker

Når man inviterer til fest er det hyggelig med snacks til gjestene. Ettersom desember er en travel måned for de fleste inviterer min venninne Karina (som også har bursdag i desemer) og jeg til felles bursdagsfeiring. Snacksen setter vi på et eget bord så gjestene selv kan plukke med det de liker best.

På bordet var det:

Tortillaruller: 


Nachos med soyakjøtt, soyaost og jalapenos:

Søtpotetpai:


Fondantkake laget av pose fra Toro (den eneste posekaken som er vegansk som jeg har kunnet finne):

  og ananas-snacks:

Alle oppskriftene er ganske enkle og maten smaker sykt godt (det var nesten bare kjøttspisere i bursdagen og tilbakemeldingen var veldig gode!).

Og se hvor fint det ser ut på tallerkenen:1 kommentar:

  1. Så bra med vegansk torokake. Jeg setter pris på alt som er kjapt og enkelt, så den skal jeg prøve.

    SvarSlett