tirsdag 10. januar 2012

Veganz Cafe

Veganz i Berlin har også en kafédel, hvor man kan spise seg mett både før og etter man har vært på shopping. På kafeen finner man typiske kafévarer, i vegansk versjon. Som rundstykker med vegansk ost og skinke, og bagels med tofu (okay, tofu er kanskje ikke fast inventar på andre kafeer, men på veggiskafeer er det et must). 


En slags rull hvor man kunne velge sopp-, tomat- eller spinatfyll.

 Cupcakes (med mmmmm- marshmallows),
og mange andre kaker.

 Gorilla valgte et pizzastykke med Daya-ost og en rull med soppfyll,


mens Polka valgte bagel med mandeltofu, nam!  


Etter å ha spist ferdig så Polka og Gorilla at kafeen også hadde vegansk pølse i brød! Så etter å ha hadlet i 1,5 time i butikkdelen av supermarkedet gikk de tilbake til kafe-delen for å teste den. 


Pølsen ble severt med sennep, sprøstekt løk, sure agurker, en slags gul dressing og brød. Og den var veldig god!


Dom: Veldig god vegansk kafémat, perfekt for å spise litt før og etter man handler i butikken. Anbefales!
2 kommentarer:

  1. Milde himmel, så mye god mat!
    Kjøpte dere sko/klær i Berlin, forresten? Jeg planlegger å ta turen innom Avesu (www.avesu.de), hvor det selges veganske sko. Butikken ligger like ved Veganz. Har dere erfaringer derfra?

    SvarSlett
  2. Jeg elsker den cafeen! Var der i sommer og spiste bagel med soltørket tomat og hummus, drakk en stor smoothie med frukt og urter og en diger iskaffe med krem til dessert. Knallgodt! Tror det er beste cafèmaten jeg har smakt, sånn medberegnet alt ikke-vegansk, sikkert fordi det var så ferskt i tillegg til sunt. Jeg vil tilbake!

    SvarSlett